Attendance terminal development (in Czech)
 

Attendance terminal development (in Czech)

Máte představu konkrétního výrobku pro určitou cílovou skupinu, avšak podobný výrobek není na trhu? Přemýšlíte jakým způsobem zhmotnit vaši představu? Naše vývojové oddělení je schopno převést vaši ideu výrobku do reality. Podívejte se blíže na vývoj docházkového terminálu.

Naše firma disponuje odborníky pro celý proces vývoje - od vlastního návrhu, konstrukčního řešení až po výrobu prototypu a seriovou výrobu. Na základě definice vstupů nejprve vytvoří náš designér tvarový a funkční koncept produktu. Po konzultaci se zadavatelem vybereme z ideových návrhů favorita a těžiště práce se přenáší na konstrukční řešení a přesný výběr jednotlivých komponent. Zadavatel bývá přítomen veškerým klíčovým rozhodnutím a tak má možnost ovlivnit celý proces vzniku výrobku. Jednotlivé fáze jsou představovány v odpovídajících formách - vizualizace 3D modelů, výkresová dokumentace, prototypové zkoušky jednotlivých dílů a kompletní hotový produkt.

* Nyní vám představíme vývoj malého docházkového terminálu. *

Požadavek byl na "moderní docházkový terminál s barevnou dotykovou obrazovkou, který je určen pro zákazníky požadující po docházkovém systému nejen sběr dat, ale také detailně informovat zaměstnance o jejich docházce přímo na terminálu."

Byl vybrán barevný dotykový monitor, jehož velikost 8,9" dostatečně splňuje prostor pro pohodlné ovládání aplikace. Pro indentifikaci příchozího slouží čtečka RFID, případně variantně je možno doplnit skenerem čarových kódů. Kompaktní a ergonomické tvarování plechového šasí by mělo splňovat požadavek na funkční a zároveň estetický prvek ve vstupních prostorech firmy či jiných zařízeních.

Na základě definice všech vnitřních komponent vznikaly ideové návrhy, které se lišily tvarováním, použitým materiálem a variantním uspořádání RFID čtečky. Společnou diskuzí mezi zadavatelem a vývojovým týmem byl vybrán jeden návrh.

V této fázi nastoupily otázky samotného konstrukčního řešení: "přístup k hardwarovému vybavení a jeho zabezpečení, montáž terminálu, servisování, návrh elektroinstalace a uzemnění". Díky využití počítačového modelování máme úplnou kontrolu nad všemi fázemi vývoje a celý proces se tak stává velmi přesný. Výsledkem je konstrukční a výrobní dokumentace, podle které se vyrábí první prototyp.

Odladěním postupů výroby a technologických detailů poté vzniká první výrobek a po závěrečném posouzení prototypu a provozním testování můžeme konstatovat, že máme výrobek hotový. Nastupuje seriová výroba a samotná implementace výrobku u koncového zákazníka.

Tento výrobek může být implementován nejen na jako docházkový terminál, ale také do výrobních prostor, kde slouží k zadávání dat do podnikového informačního systému. Jedno zařízení tak může být využito na několik aplikací - docházka, objednávání stravy v jídelnách či evidence výroby.

Pro bližší informace o výrobku nás kontaktujte..

 
 

CALL - VOLEJTE: +420 599 524 701 (6)

15.12.2023

 
06.01.2023

 
12.08.2022

 
16.06.2022

 
03.09.2021